Webbtjänster

Webbutveckling

Utveckling och konfiguration av hemsidor med hjälp av bland annat HTML, PHP, javascript och färdiga webbpubliceringsprogramvaror (CMS) som Joomla, Wordpress och TikiWiki. Utformning och anpassning sker helt enligt kundens behov och önskemål.

Vi kan utforma allt från enkla HTML-sidor till avancerade sidor med tjänster som onlinebetalningar, butiker, bokningssystem för lokaler och annat. Utvecklingen sker förstås i nära samarbete och samråd med kunden. Vi programmerar och designar sidor som tillfredställer alla smaker och behov och som maximerar kundens nytta av sajten.

De avancerade webbsajter vi utvecklar får ett enkelt och intuitivt användargränssnitt för uppdatering av nyheter och sidor som även den mest internetovane kan använda. Detta oavsett vilken CMS som används.

Hemsidor

Vi sköter gärna våra kunders hemsidor vad det gäller webbpubliceringsverktyg och liknande. Vi hanterar uppdateringar av programvaran, tekniska problem och kontakter med webbhotell och företag där domänen är registrerad om det är ett annat företag än det som tillhandahåller webbhotellet.

Sökmotoroptimering

Får ni dåligt med besök till er hemsida? Hamnar ni inte på förstasidan vid sökningar efter företagets nyckelprodukter? Vi kan hjälpa er med teknisk sökmotoroptimering (SEO) så att sökmotorers crawlers och robotar kan indexera er sida på bästa sätt.

Domänhantering

Vi hjälper gärna våra kunder med att registrera, administrera och sköta hanteringen av kundens domäner. Våra goda kontakter med olika webbhotell och stora erfarenhet garanterar nöjda kunder.